GRADSKO VEĆE nastavlja rad

Lokalne vesti - Nedelja 23.08.2015 - 11:38

U ponedeljak će, kako najavljuje zvanični gradski sajt, biti održana 147. sednica Gradskog veća, prva posle letnje pauze.

Gradsko veće raspravlja o nekoliko zanimljivih tema Gradsko veće raspravlja o nekoliko zanimljivih tema

Članovi Veća razmatraće, između ostalog, plan detaljne regulacije između ulica Zmaj Jovine i Prizrenske, plan detaljne regulacije Sportsko rekreativnog centra u Vranjskoj Banji, u naselju Donji Asambair 2, poteza uz Neradovački put, u naselju Rudina, između ulica Sime Pogačarevića i Dečanske u Vranju...

I naredne teme su komeunalne, jer će većnici razgovarati o javnim parkiralištima, biće data i saglasnost na izmene i dopune Statuta Predškolske ustanove „Naše dete“, a dogoviće i u tekst konkursa za imenovanje glavnog urbaniste grada Vranja.

Posebnu pažnju izaziva tačka o mogućem gubitku nepokretnosti u vlasništvu grada Vranja, te obrazovanje Radne grupe za popis i izradu spiskova nepokretnosti  u vlasništvu grada Vranja.

Jedna od tačaka obimnog dnevnog reda je i razgovor o funkcionisanju ovdašnje Sigurne kuće, ali i o tekstu Ugovora o saradnji i podršci između grada Vranja i PD„Jugoistok“  Niš - ogranak ED Vranje.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: