Han dobio novu apoteku

Lokalne vesti - Ponedeljak 26.01.2015 - 07:58

Apoteka Vranje je u Vladičinom Hanu otvorila drugu po redu gradsku apoteku u tom mestu, u okviru tamošnjeg Doma zdravlja.

Sa otvaranja Apoteke u Hanu Sa otvaranja Apoteke u Hanu

Novu apoteku su svečano otvorili direktor Apoteke Vranje Olivera Tomić i direktor Doma zdravlja Saša Stanković.  

U novoj apoteci stanovnici Vladičinog Hana, vojni osiguranici kao i žitelji sela Polom, Prekodolce, Žitorađe, Repince i Suva Morava moći će da se snabdeju lekovima koji se izdaju na recept ali i da kupe dijetetske suplemente, dečiju hranu, proizvode bebi programa, medicinsku kozmetiku.

- Otvaranjem ove apoteke u okviru Doma zdravlja omogućili smo da pacijenti na jednom mestu imaju kompletnu primarnu zdravstvenu zaštitu.

Na ovaj način, odmah posle posete lekaru u ovoj apoteci pacijenti mogu da preuzmu sve potrebne lekove sa pozitivne i negativne liste lekova i prateće medicinske medikamente - istakla je između ostalog direktor Apoteke Vranje Olivera Tomić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: