HAN: Dobrotvorno veče DIVAC fondacije

Lokalne vesti - Sreda 07.12.2016 - 22:45

Vranje - Fondacija „Ana i Vlade Divac“ u sredu organizuje donatorsko veče „Dobro Čini Ti događaj“ kako bi se prikupila sredstva za tri inicijative iz Vladičinog Hana.

Najavni lup za događaj FOTO Divac fondacija Najavni lup za događaj FOTO Divac fondacija

Prema rečima Marka Mladenovića, člana UO Fondacije,  potrebno je sakupiti  novac za opremanje čekaonice Dečijeg dispanzera u Domu zdravlja, zatim za renoviranje dečijeg igrališta u vrtiću “Pčelica”, kao i opremanje multimedijalne učionice koju će koristiti učenici O.Š. “Sveti Sava”.

- Potrebno nam je 236.000 dinara za ove tri inicijative. Po prvi put nešto tako organizujemo.

Za DZ želimo da odštampamo stikere sa likovima junaka iz crtanih filmova, kako bi deci bilo lagodnije kada ih dovedu na pregled.

Za multimedijalnu učionicu bi trebalo nabaviti nameštaj, a škola bi kupila opremu.

Pozvali smo lokalne privrednike i pojedince, a nakon toga ćemo objaviti i račun, na koji će svi koji to žele moći da uplate novac za ove namene
- navodi Mladenović.

Donatorsko veče biće organizovano u restoranu „Bazen“ u sredu 7. decembra od 19 časova.

 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: