HAN: Levica Srbije i SDPS kolektivno prešli u DS

Lokalne vesti - Četvrtak 06.10.2016 - 22:04

Vranje - Opštinski odbor Levice Srbije i Ljajićeve SDPS u Vladičinom Hanu prešli su kolektivno u DS, a tom činu u četvrtak prisustvovao je i Dragan Šutanovac, predsednik DS -a.

Šutanovac u Hanu FOTO DS/OK Radio Šutanovac u Hanu FOTO DS/OK Radio

Prema navodima Nenada Mitrovića, doskorašnjeg lidera Levice u Hanu, a nekadašnjeg predsednika DS -a i predsednika opštine Vladičin Han u tom periodu, glavni razlog njegovog vraćanja u staro jato je davanje podrške novom rukovodstvu DS -a.

- Vera da Dragan Šutanovac može  DS da vrati tamo gde joj je mesto na političkoj sceni Srbije, bila je presudna u mojoj odluci, ali i u odluci  članova Levice Srbije.

U Vladičinom Hanu  DS još uvek ima povereništvo, nakon raspuštanja odbora početkom leta.

Čim se konstituišu organi stranke u Beogradu, imaćemo izbore i za lokalni odbor u Hanu
- kaže Mitrović.

Poverenik DS -a za Vladičin Han je Vranjanac Ivica Disić. On je imenovan na ovu funkciju nakon prelaska šest odbornika i predsednice Danijele Popović u redove SNS -a i raspuštanja odbora.

 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: