HAN: Niče novi vrtić

Lokalne vesti - Četvrtak 14.09.2017 - 11:56

Vranje - Zgrada novog vrtića u Vladičinom Hanu u naselju kolonije u završnoj je fazi izgradnje, a prema najavama nadležnih deca bi u njega trebalo da krenu najkasnije do kraja ove godine.

Novi vrtić pri kraju izgradnje. Foto: S.Tasić/OK Radio Novi vrtić pri kraju izgradnje. Foto: S.Tasić/OK Radio

Emilija Vlahova, direktorka Predškolske ustanove „Pčelica“, navodi da izgradnju vrtića finansiraju lokalna samouprava i Ministarstvo privrede.

- Ukupna vrednost radova na izgradnji vrtića je 50 miliona dinara, a finansirani su u iznosu od po 50 odsto od strane opštine Vladičin Han i Ministarstva privrede.

Spoljašnji radovi su skoro gotovi i završeni i mi se svi nadamo, kako roditelji tako i zaposleni u ustanovi , da će do kraja godine sve to biti gotovo i da će deca moći da krenu u novootvoreni vrtić
- kaže Vlahova.

Ona dodaje da će vrtić moći da primi oko 60 dece u dve grupe.

Pored radnih soba za boravak dece, zgrada ima  kuhinju i ostale prateće prostorije, tako da se sa očekuje i otvaranje novih radnih mesta u ovom objektu.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: