"HAN postao najživlji grad na jugu"

Lokalne vesti - Nedelja 16.10.2016 - 22:21

Vranje - U okviru posete jugu Srbije, premijer Aleksandar Vučić sa ministrima u Vladi Srbije posetio je fabriku „Teklas“ u Vladičinom Hanu.

Vučić i direktor, do novih investicija. Foto: S.Tasić/OK Radio Vučić i direktor, do novih investicija. Foto: S.Tasić/OK Radio

Premijer je sa saradnicima obišao pogon fabrike turske kompanije "Teklas automotive", koja proizvodi gumene delove za automobile i trenutno zapošljava 200 radnika.

Nakon toga, delegacija je obišla i halu “Teklasa” u izgradnji i u kojoj bi nakon završetka radova, sledeće godine trebalo da posao nađe još 400 radnika.

Premijer je rekao da je Vladičin Han od jednog zamrlog mesta postao jedan od naživljih gradova na jugu Srbije.

On je generalnog direktora “Teklasa” Fikreta Ajnibala, koji je delegaciju dočekao u invalidskim kolicima, proveo kroz fabrički krug.
 
- Guraću ga koliko god treba, samo da doguramo do novih investicija – rekao je Vučić.

 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: