HANSKI DS: Preletači, VRAĆAJTE MANDATE!

Lokalne vesti - Utorak 21.06.2016 - 14:16

Vranje - DS u Vladičinom Hanu traži od svojih bivših odbornika, koji su nedavno prešli u SNS, vraćanje mandata, kako bi se tako ispoštovala volja građana pokazana na izborima.

Hanska Skupština, mesto obračuna FOTO OK Radio Hanska Skupština, mesto obračuna FOTO OK Radio

U svom saopštenju hanske demokrate  navode da  se građani Vladičinog Hana sve vreme pitaju, da li bi navedeni odbornici preletači,  na izborima  dobili ovoliki broj glasova, da se nisu  sve vreme u kampanji “krili iza politike DS - a”?

- Da li bi glasači SNS-a glasali za ovu stranku, da se znalo za preletanje odbornika sa liste DS-a?

Skupštinski sastav sigurno bi bio drugačiji, jer bi mnoge liste koje na izborima nisu prešle cenzus, preraspoređivanjem glasova dobile svoje mandate i odnos snaga u parlamentu  bio bi drugačiji
- smatraju demokrate.

DS Vladičin Han smatra da je prelaskom svih šestoro odbornika sa liste DS - a u odborničku grupu SNS,  promenjena izborna volja građana Vladičinog Hana, mnogo  pre nego što je u ponedeljak održana konstitutivna sednica Skupštine.

Demokrate podsećaju da je izborna lista “Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje”, dobila samo  39,5 odsto glasova građana Vladičinog Hana, a 14,35 odsto glasača nije glasalo za Danijelu Popović, “novoizabranog predsednika Skupštine opštine Vladičin Han i ostale preletače”, već za politiku DS - a.

Demokrate podsećaju da ova stranka u Vladičinom Hanu, učestvuje u kontinuitetu u vlasti poslednjih 12 godina, kao i da je po njihovoj oceni dala veliki doprinos u obnovi ove opštine.

- Sve to radili smo sa koalicionim partnerima, a za nastavak započetih poslova, nije bilo potrebe za  prelazak odbornika iz DS - a u SNS.

Preletanje odbornika Demokratske stranke u SNS  je  iz ličnih razloga,  radi rešavanja svojih ličnih problema ekonomske prirode, kao i patološke želje za vlašću
- poručuju hanske demokrate.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: