Heklano je opet u modi

Zivot i stil - Sreda 18.06.2014 - 00:51

Dizajneri su bili posebno nadahnuti, pa su različite odevne kombinacije upotpunili heklanim detaljima. Krojevi su moderniji kao i boje, pa novi modeli sada izgledaju šik...

novosti; ...love maegan/flickr.com novosti; ...love maegan/flickr.com

Da je moda i ove sezone pod uticajem retro stilova potvrđuje nam i povratak heklane odeće u velikom stilu. Dizajneri su bili posebno nadahnuti, pa su različite odevne kombinacije upotpunili heklanim detaljima. Krojevi su moderniji kao i boje, pa novi modeli sada izgledaju šik.

Prijatne, končane haljine su za kreatore bile posebna inspiracija. Dominantne su u mnogim kolekcijama, različito dizajnirane, pa možete da nađete model za svakodnevne situacije i svečane prilike. Upečatljivi su kraći i modeli do kolena, blago strukirani i širi u donjem delu. Atraktivno izgledaju i haljine jednostavnog kroja.

Kreatori su iskoristili maksimalno boje i dezene, pa modeli potpuno prate trendove. Heklanim tunikama zaista nije lako odoleti, bilo da su ravne ili asimetričnog kroja, a najbolje stoje uz farmerke, helanke i uske pantalone.

Nezaobilazni su i kardigani, vrlo praktični i atraktivni, idealni za kežual i elegantnu varijantu. Veoma su popularne tanke bluze od konca, koje uz pantalone i suknju izgledaju prefinjeno i doprinose da izgledate ženstvenije. U trendu su i heklani detalji, bilo šta da izaberete, šešir, torbu ili ešarpu, ne možete da pogrešite, važno je samo da uskladite boje.
 

NOVOSTI.RS, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: