Hitna i kad nije hitna

Lokalne vesti - Ponedeljak 27.10.2014 - 10:28

Na deonici od Vranja do Grdelice u toku su radovi na izgradnji autoputa, pa je i režim saobraćaja izmenjen.

Sve se lepo vidi: Hitna u akciji Sve se lepo vidi: Hitna u akciji

Saobraćaj se preusmerava na obilaznice, gde je preticanje strogo zabranjeno, a na pojedinim mestima čak i duplom punom žutom trakom, što vozaču Hitne pomoći sa vranjskom registracijom ništa ne znači, pa je preticao vozila od Ranutovca do Moštanice.

U trenutku kada je pretekao i reportažno vozilo OK Radija, to je bilo zabranjeno duplom žutom trakom sa ograničenjem brzine do 40 kilometara na sat.

Sve to i ne bi bilo problem da je svetlosnim i zvučnim signalima sanitet upozoravao vozače na hitnost njegovog prolaska.

Ovako, vozilo koje ne pripada HMP iz Vranja, ali je svakako iz Pčinjskog okruga, načinilo je dva prekršaja, preticanje preko duple pune linije i prekoračenje brzine van naseljenog mesta.

Vozač Hitne pomoći bi trebalo da plati kaznu u iznosu od 15.000 do 30.000 dinara, zatim još 5.000 za prekoračenje brzine.

Takođe, trebalo bi da mu se ubeleži šest kaznenih poena i da dobije tri meseca zabrane na upravljanje motornim vozilom.

Ukoliko uočite ovakav ili sličan primer bahatosti u saobraćaju, fotografišite i pošaljite nam na mail adresu acaokradio@gmail.com

 

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: