HORNSMAN COYOTE u Vranju

Lokalne vesti - Subota 09.12.2017 - 21:35

Legendarni srpski muzičar Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote, nastupiće u nedelju po prvi put u Vranju, u klubu “Darkwood”, u okviru turneje kojom promoviše svoje aktuelno izdanje „Sevengreen“.

Hornsman Coyote promoviše svoj deseti album FOTO: Promo Hornsman Coyote promoviše svoj deseti album FOTO: Promo

Nekadašnji frontmen “Eyesburna” je sa svojim solo projektom ove godine zabeležio niz nastupa širom Srbije i Evrope, od kojih se posebno izdvaja turneja na Malti i turneja po Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj, kao i nastupi na domaćim festivalima kao što su Love Fest, Belgrade Beer Fest i Exit.

Po rečima ovog muzičara, prethodna sezona je za njega bila koncertno najaktivnija do sada, a svirke će se nastaviti i u narednom periodu.

Planiran je još niz turneja kao i festivalskih nastupa tokom ove i naredne godine.

Tokom ove godine, Hornsman Coyote je pored svog albuma, bio deo još čak sedam izdanja na kojima je gostovao kao muzičar, od kojih se posebno izdvaja saradnja sa Del Arno Bendom na pesmi „Još uvek ima nade“.

Album "Sevengreen" je deseti studijski album za Hornsman Coyote, koji je izdat pod okriljem izdavačke kuće Ammonite Records iz Beograda.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: