Hristić na čelu SDPS-a u Banji

Lokalne vesti - Utorak 10.03.2015 - 11:40

Na predlog predsednika Gradskog Odbora SDPS-a u Vranju Aleksandra Stajića, profesor razredne nastave Bratislav Hristić iz Vranjske Banje izabran je za tamošnjeg poverenika ove stranke.

Hristić je dugogodišnji direktor škole i član SPS-a Hristić je dugogodišnji direktor škole i član SPS-a

Nakon imenovanja Hristić je u obraćanju Gradskom odboru istakao da će mu “funkcija poverenika u jednoj od najprosperitetnijoj stranci u Srbiji”, omogućiti rad na unapređenju  Vranjske Banje u svim oblastima, kako bi svojim sugrađanima omogućio bolji život.

- U tome će mi pomoći dvadesetogodišnje iskustvo koje imam u politici, ali i potencijal i kvalitet koji sam prepoznao u stranci kakva je SDPS – rekao je Hristić.

I predsednik Gradskog odbora u Vranju Aleksandar Stajić izrazio je zadovoljstvo što se počelo sa radom na konstituisanju opštinskog odbora u Vranjskoj Banji.

- Bilo je više kandidata, ali je gospodin Hristić pokazao da mu je stalo do građana Banje, a prvenstveni motiv naše stranke je upravo taj da su ljudi na prvom mestu – rekao je Stajić.

Inače, Bratislav Hristić do nedavno je bio član SPS-a, a već osam godina radi kao direktor osnovne škole “Predrag Devedžić” u Vranjskoj Banji.

Pre nepune dve godine napadnut je ispred svoje porodične kuće u Banji i tom prilikom nanete su mu telesne povrede (vidi link).

Taj napad je Hristić još tada okarakterisao kao politički.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: