I Stojmenović pomoćnik gradonačelnika

Lokalne vesti - Sreda 10.08.2016 - 10:49

Slavoljub Stojmenović, predsednik GrO Vulinovog Pokreta socijalista, novi je pomoćnik gradonačelnika Vranja i biće zadužen za urbanističke, imovinsko-pravne, komunalne i inspekcijske poslove.

Stojmenović je i šef Vulinovog PS-a u Vranju FOTO OK Radio Stojmenović je i šef Vulinovog PS-a u Vranju FOTO OK Radio

Prema navodima sa zvaničnog gradskog sajta, Stojmenović je rođen u Vranju 1982. godine, gde je završio osnovnu i srednju Ekonomsku školu.

Diplomirao je na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu 2009. godine i stekao zvanje diplomirani inženjer arhitekture.

Stručno usavršavanje nastavio je u Rusiji na državnom Univerzitetu BGTU im. V.G. Šuhova, stipendijom Ministarstva obrazovanja i nauke Ruske Federacije za postdiplomske studije.

Radio je kao konstruktor za projektovanje i opremanje enterijera u “Simpu”.

U svojoj dosadašnjoj karijeri posebno izdvaja oblasni biro za projektovanje,  izgradnju u Rusiji, rad na projektima sa Ruskom ambasadom, biro za projektovanje i izvođenje objekata u Parizu i fabriku u Kragujevcu.  

Govori ruski i engleski jezik. Oženjen, otac dvoje dece.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: