Igralište ili zmijarnik?

Lokalne vesti - Četvrtak 16.06.2016 - 10:10

Dečije igralište u parku kod Mesne zajednice u naselju Odžinka u Vranju zaraslo je u travu i korov, pa ovih toplih dana uglavnom zvrji prazno.

Trava iznad kolena: Igralište u naselju odžinka FOTO D. Ristić/OK Radio Trava iznad kolena: Igralište u naselju odžinka FOTO D. Ristić/OK Radio

Čitalac OK Portala M.M. kaže da roditelji izbegavaju da puštaju decu da se u ovom parkiću igraju, jer se boje krpelja i zmija koje se u poslednje vreme u velikom broju pojavljuju i u urbanim sredinama.

M.M. kaže da su meštani apelovali na nadležne u Mesnoj zajednici da preduzmu mere kako bi služba “Komrada” došla i pokosila travu i korov, ali se već duže vreme ništa ne dešava.

Direktor “Komrada” Dejan Ilić kaže da ovo preduzeće dužno da održava sve javne površine po programu.

- Ova zelena površina, kao i brojne druge nisu u programu redovnog održavanja, pa ovo možemo da radimo samo po nalogu Komunalne inspekcije – kaže Ilić.

Zaposleni u “Komradu” izlaze u susret i kada im se obrate Mesne zajednice ili sami građani, ali u skladu sa mogućnostima.

- Svakako da ćemo rešiti i ovaj parkić, mada nismo u obavezi, jer mi to radimo na dobrovoljnoj bazi, kada imamo vremena i raspoloživo ljudstvo za to.

Trenutno je povećan obim posla na zelenim površinama, kao i obično u ovo doba godine
– kaže Ilić.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: