Ima nas, zaista, svakakvih!

Lokalne vesti - Četvrtak 18.08.2016 - 12:00

U ulici Generala Belimarkovića u Vranju, popularnom Vlajinskom sokaku, iscrtanim srcima na asfaltu dodate su i neprimerene slike nekog manje romantičnog crtača.

Majstor ga docrtao! FOTO OK Radio Majstor ga docrtao! FOTO OK Radio

OK Radio je pisao o romantičnom gestu zaljubljenih mladih duša, koje su odušak pozitivnim osećanjima dale crtanjem srca po asfaltu ove ulice u centru grada.

Komentari čitalaca OK Portala, ali i posetilaca društvenih mreža, na kojima su bile postavljene fotografije ukrašene ulice, bile su bez izuzetaka pozitivni.

Svi su hvalili romantični potez anonimnih crtača, a u laskavim komentarima prednjačile su pripadnice lepšeg pola.

Međutim, gotovo je pravilo da sve što je lepo, kod nas kratko traje.

Nisu prošla ni dva dana, a pored nacrtanih srdaca osvanule su slike neprimerenog sadržaja.

Da li je neko želeo da ispadne duhovit, ili samo ne može da podnese nešto lepo i pozitivno, nije poznato, tek nečija lepa zamisao i dobra namera izvrgnuta je ruglu.

Sa druge strane, umesto osmeha na licima meštana ove ulice i prolaznika, najnovije slike iz Vlajinskog sokaka izazivaju samo zgražavanje.

Obaška što ovakve slike pružaju jako ružnu i, u svakom slučaju pogrešnu sliku o Vranju koje se diči imidžom grada sa dušom.

Šta li se nalazi u dušama onih kojima su ove slike inspiracija?

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: