INSPEKCIJA: Slučaj UČITELJICA u proceduri

Lokalne vesti - Subota 14.10.2017 - 01:35

Vranje - Šta je prosvetna inspekcija odlučila po pitanju prigovora roditelja na odluku OŠ “Svetozar Marković” da zameni učiteljicu Mariju Kostić posle samo mesec i po dana od početka školske godine, znaće se početkom naredne nedelje.

Afera Afera "učiteljica" potresa Petu školu FOTO: D. Ristić/OK radio

Boban Antanasijević, načelnik Sekretarijata za inspekcijske poslove, kaže da još uvek ne može da kaže ništa o ovom slučaju.

- Razmatramo prigovore roditelja, ali još uvek nismo doneli nikakvu odluku.

Rad na ovom slučaju je u toku, tako da ćemo tek od ponedeljka, kada sagledamo sve činjenice, moći da kažemo šta smo odlučili
- kaže Antanasijević.

U OŠ “Svetozar Marković” u Vranju odlučeno je da učenike jednog odeljenja prvog razreda, nakon samo mesec i po dana od početka školske godine, na dalje umesto Marije Kostić, vodi neka druga učiteljica.

Roditelji dece koja idu u ovaj razred nisu zadovoljni takvim ponašanjem škole, te su podneli prigovor prosvetnoj inspekciji i obratili se lokalnoj samoupravi tražeći, kako kažu, zaštitu prava svoje dece i tvrdeći da iza svega stoje političke igre.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: