Još jedan veliki INVESTITOR stiže u Vranje?

Lokalne vesti - Nedelja 24.07.2016 - 12:05

Gradonačelnik Slobodan Milenković i većnik Goran Kostić razgovarali su sa predstavnicima za sada neimenovanog italijanskog investitora o mogućnostima izgradnje objekta te firme u Slobodnoj zoni u Vranju.

Sastanak Milenkovića i predstavnika investitora FOTO vranje.org.rs Sastanak Milenkovića i predstavnika investitora FOTO vranje.org.rs

Na sastanku je bilo reči o uslovima poslovanja, konceptu i kapacitetu Slobodne zone, o čemu su govorili predstavnici ovog privrednog društva i Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj.

Italijanski investitor, koga je predstavljao PierLuigi Ghione iz Regionalne privredne komore u Nišu, dobiće sve potrebne podatke o infrastrukturnim kararakteristikama i investicionim olakšicama narednih dana, a pismo o namerama će na adresu Gradske uprave stići već tokom leta.
 
Realizacijom ugovora, italijanski investitor će izgraditi objekat površine 4000 kvadrata u prvoj fazi, dok će, prema najavama, proizvodni pogon nadalje biti značajno proširen.  

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: