JS: Da i Vranje bude kao Jagodina

Lokalne vesti - Utorak 20.09.2016 - 13:31

Najvažniji rezultat šestogodišnjeg postojanja i delovanja GrO JS u Vranju je sprovođenje socijalnog programa osmišljenog od strane ove partije, a koji je zaživeo za vreme pređašnje vlasti na lokalu, u okviru koje je učestvovala i JS.

Prva ekipa JS-a u Vranju FOTO S. Tasić/OK Radio Prva ekipa JS-a u Vranju FOTO S. Tasić/OK Radio

Ove ocene je izneo Dejan Manić, predsednik GrO JS  u Vranju, na godišnjicu osnivanja partije.

- Pomoć đacima prvacima, porodiljama, besplatan prevoz za sve učenike osnovnih škola, to je bila naša politika koja je zaživela za vreme prethodne vlasti, u kojoj smo učestvovali, a evo nastavlja se i sada sa novom vlašću.

Ostali smo dužni srednjoškolcima, jer za njih nije bilo sluha da im se obezbedi prevoz.

Nadamo se da ćemo uspeti sa sadašnjim koalicionim partnerima da postignemo dogovor vi da ostvarimo i ovaj cil
j - kaže Manić.

On je podseti da se nakon aprilskih izbora JS izdvojila kao treća najjača partija u Vranju, i da je to posledica toga što su građani prepoznali kvalitet i potencijale koje ova stranka nudi.

- Ispostavilo se da  je odluka da samostalno izađemo na izbore bila ono pravo, jer su građani Vranja prepoznali da im je potrebna politika kakvu vodi Dragan Marković Palma, osnivač naše stranke.

Naše viđenje Vranja ogleda se pre svega u otvaranju novih radnih mesta.

U tom delu nas čeka uspeh, jer je Dragan Marković obećao  da će dovesti jednog investitora u Vranje.

Biiće to investicija u ono čega nema, ili što nije dovoljno razvijeno u Vranju, kao što je mlekara.


To će omogućiti i da pomognemo razvoj poljoprivrede. Želja nam je da ulažemo u poljoprivredu, i da zaživi “revolving fond”, putem koga će poljoprivrednici uzimati kredite - navodi Manić.

GrO JS U Vranju, kao svoje priorite učestvovanja u aktuelnoj vlasti na lokalu navodi razvoj privatnog sektora, borbu protiv bele kuge, kao i zaštitu žrtava porodičnog nasilja.

Palmini sledbenici u Vranju poručuju da su sada jedinstveni nego ikada pre, i poručuju da će širenjem njihove stranke Vranje kao industrijski grad parirati Jagodini.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: