JS: Da se vidimo na izborima

Lokalne vesti - Petak 22.05.2015 - 22:08

Povodom istraživanja agencije Faktor Plus saopštenjem za javnost oglasio se i GrO Jedinstvene Srbije iz Vranja, ocenivši da je i ova prilika iskorišćena “ “da se podigne prašina i najavi još jedna prljava kampanja uoči predstojećih lokalnih izbora”.

Sa stranačke slave JS-a Vranje FOTO T. Stamenković Sa stranačke slave JS-a Vranje FOTO T. Stamenković

- Jedinstvena Srbija u Vranju se neće baviti ličnim željama stranke i rezultatima koje bi volela da ostvari na narednim izborima, već isključivo činjenicama koje pokazuju realnu političku situaciju u našem gradu.  

Mi ćemo samo reći da je činjenica da je Dragan Marković Palma drugi najpopularniji političar u Srbiji. Činjenica je i da rejting Jedinstvene Srbije u Vranju iz dana u dan raste, što se pokazalo i na našoj stranačkoj slavi u hotelu Vranje.

Činjenica je i da je naš socijalni program jedinstven i da ga građani Vranja prepoznaju imajući u vidu svakodnevne pristupnice koje govore o širenju Jedinstvene Srbije - kaže se u saopštenju, uz izražavanje “ponosa što je JS deo koalicije u Vranju”, iza koje “ne stoje samo reči, nego i dela”.

Sumnjajući u objavljeno stanje javnog mnjenja, JS ocenjuje da je  u ovom trenutku dostigla dvocifren broj kada je u pitanju podrška građana Vranja.

- Mišljenja smo da telefonski i svaki drugi sličan oblik istraživanja, mogu samo da daju određene smernice a da pravo mišljenje građana Vranja dolazi na lokalnim izborima, pod uslovom da svaka stranka izađe samostalno na izbore - kaže se na kraju saopštenja JS koje je potpisala Informativna služba GrO Vranje.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: