KAD NEMA KIŠE DOBAR JE I GRAD: Popravlja se FONTANA!

Lokalne vesti - Ponedeljak 14.08.2017 - 12:09

I pored svih problema kojima je Vranje kao grad izloženo, lokalna vlast rešila je se ugleda na Beograd i, kontra svemu, u Vranju pravi fontanu.

Plavo, plavo, baš plavo - Plavo, plavo, baš plavo -

Očigledno je da vlast SNS-a nema dovoljno novaca za projekte koji prelaze minimalne sume, pa se nije odlučilo za pravljenje nove, nego za prepravljanje stare fontane.

Kao da su baš sve rešili, lokalne vlasti se bave detaljima centra grada, ali samo do daljine od stotinak metara od zgrade Skupštine, gde se i nalazi fontana u rekonstrukciji, preko puta stare zgrade Načelstva.

Ostaje nejasno šta će se na fontani raditi, jer je malo ko ovde i prepoznaje kao fontanu, ali je očigledno da će taj objekat, ustvari dva kvadrata česme, da dobije neki novi, makar još čudniji oblik.

Opet, treba biti i zahvalan, jer je, recimo, kućica u parku srušena, kad već ne može da se popravlja.

Za razliku od nje, fontana će, ma kako ružna, ipak opstati.

Ovakve napore svakako treba podržati, jer, kad se ne može punom snagom raditi i graditi, kad se ne mogu popravljati ulice, uvoditi rasveta u mračna naselja, kad se ne može kopati nova kanalizacija, e, onda je i fontana dobra!
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: