KAD NEMA ŠKODE: Ma dobar je i konj!

Lokalne vesti - Četvrtak 05.02.2015 - 11:25

Iako je decembra prošle godine završena nabavka novog službenog automobila za gradonačelnika Vranja, nova „škoda superb“ još uvek nije stigla u Vranje.

Vranje bi moglo da ima i opštinskog konja: Fotomontaža OK Radio Vranje bi moglo da ima i opštinskog konja: Fotomontaža OK Radio

Prema rečima gradonačelnika Zorana Antića, ne zna se datum kada će ona biti isporučena Gradskoj upravi, a nezvanično se saznaje da je „škoda“ trebala u Vranju da bude do kraja januara.

Vrednost ovog automobila je 18.750 evra, bez PDV-a, a na tenderu je dobila firma „Auto-Čačak“.

Gradonačelnik kaže da se oko tog vozila podigla bespotrebna galama i da će na kraju, kako kaže, „kao u dobra stara vremena nabaviti konja koga će da parkira ispred zgrade lokalne samouprave“.

– Kao nekad, ja na konju, martinka mi u krilo, a konj, Dorča moj ići će nogu pred nogu.

Pošto mnogima smeta to novo vozilo, mislim da je najbolje rešenje da kupimo konja, vežemo ga ispred zgrade lokalne samouprave i po potrebi ga koristimo kao prevozno sredstvo – kaže Antić i dodaje da bi konj dobijao minimalne količine hrane i piće, zbog mere štednje.

– Uopšte mi nije jasno zbog čega se podigla bespotrebna prašina oko nove „škode“, kad je ona zaista potrebna Gradskoj upravi.

Pritom, to vozilo smo dobili po mnogo nižoj ceni jer smo sa „škodom“ odradili i staro za novo.

Dosadašnje vozilo koje su procenili smo im vratili i taj deo para nam je odbijen od ove koju je Grad izdvojio za nabavku novog – kaže Antić.

Inače, ugovor sa „Auto-Čačak“ firmom zaključen je 25. decembra prošle godine. „Auto-Čačak“, poslovnica u Nišu bila je jedini ponuđač na ovom tenderu.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: