Kad policija krene da pazari...

Lokalne vesti - Utorak 04.11.2014 - 12:24

U nastavku akcije „Pokažite bahatost vlasti u Vranju“, još jedna fotografija nastala je bahatim ponašanjem organa reda u saobraćaju.

Pa se lepo parkirali... Pa se lepo parkirali...

Ovoga puta, policajci su se parkirali nasred raskrsnice u naselju Gornja čaršija, kako bi, kako je objasnio autor slike, službenik Policijske uprave kupio nešto u prodavnici boja i lakova ispred koje je vozilo bilo parkirano.

- U službenom automobilu su se na zadnjem sedištu nalazili civili, a policajac je ušao u prodavnicu boja i lakova. Automobil je na raskrsnici bio parkiran duže od 15 minuta.

Nisam imao vremena da čekam i uslikam momenat kada se vraća u auto. U svakom slučaju, po ugašenim svetlima jasno se vidi da vozilo nije u pokretu.

Sramota i bruka, jer su oni ti koji nas kažnjavaju i koji su zaduženi za red u gradu – napisao nam je autor fotografije.

Ukoliko uočite ovakav ili sličan primer bahatosti u saobraćaju, fotografišite i pošaljite na mail adresu acaokradio@gmail.com

 

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: