KAKVA GREŠKA: Stopirana, pa nastavljena privatizacija RTV-a!

Lokalne vesti - Petak 22.08.2014 - 08:14

Vranje – Samo šest dana pošto je Agencija za privatizaciju oglasila prodaju 73 medijske kuće, na sajtu te institucije u četvrtak se pojavila informacija o prekidu privatizacije kod 38 medija.

Znak RTV-a sa sajta te kuće Znak RTV-a sa sajta te kuće

Na spisku onih koji su bili „u prekidu“   bila je i Radio televizija Vranje,  uz radio i tv stanice iz Kragujevca, Pančeva, Šapca, Niša, Kruševca, Smedereva, Novog Pazara, Trstenika, Aranđelovca i drugih gradova Srbije.

Na ovu vest prvo je reagovalo Nezavisno udruženje  novinara Srbije (NUNS), čiji je Sekretarijat od Agencije zatražilo da hitno objasni „prekid privatizacije brojnih lokalnih i regionalnih medija“.

Dilemu je nekoliko sati kasnije rešila sama Agencija informacijom da je po sredi greška njihove IT službe.

- U pitanju je greška na našem sajtu, budući da su pojedini mediji ranije bili u statusu prekida privatizacije – objasnili su iz Agencije i dodali da njihova IT služba „radi na otklanjanju greške“.

Agencija je na kraju ponovila da su svi mediji i dalje obuhvaćeni javnim pozivom za prikupljanje ponuda za njihovu prodaju koji traje do 15. septembra ove godine.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: