Ko su novi ČELNICI gradskih Saveta i Komisija?

Lokalne vesti - Sreda 29.06.2016 - 11:05

Nova vlast u Vranju nastavila je svoje zakonsko konstituisanje kroz formiranje gradskih radnih tela, Saveta i Komisija.

Sa sednice jednog od Saveta FOTO vranje.org.rs Sa sednice jednog od Saveta FOTO vranje.org.rs

Predsednik Skupštine grada Dejan Tričković zakazao je konstituisanje nekoliko radnih tela, a jedno od najvažnijih, Savet za budžet i finansije, konstituisan je prvi.
 
Za predsednika je izabran Velibor Antonijević (SNS), direktor Fonda zdravstvene zaštite, a njegov zamenik je Vene Zdravković (SPS),  dosadašnji direktor Vodovoda.
 
Predsednik Saveta za urbanizam i komunalno stambene delatnosti  je  Srboljub Dimitrijević, a zamenik Goran Petrović iz SNS-a, nekadašnji direktor „Novog doma“.

Na konstitutivnoj sednici  Saveta za zaštitu životne sredine Goran Stojković izabran je za predsednika, a  Nela Cvetković (SNS) za zamenika.

Savetom za privredu i saobraćaj predsedavaće Goran Stojanović, a njegov zamenik je Dragoljub Kostić (SNS), direktor bujanovačkog Megala.

Za predsednika  Saveta za poljoprivredu i razvoj sela izglasan je Dejan Ilić (SPS), doskorašnji direktor Komrada, a  Mario Novković za zamenika.

Na sednici  Saveta za obrazovanje, kulturu, fizičku kulturu, informisanje i sport nekadašnjaa većnica SNS-a Maja Ristić izabrana je za predsednika, a  Gordana Dimitrijević za zamenika.

Savetom za zdravstvo, socijalnu i dečiju zaštitu i boračko-invalidska pitanja predsedavaće kardiolog Blagoje Timčić (SNS) , a njegov zamenik je Marija Tasić.

Nešto pre formiranja Saveta u prostorijama Gradske uprave formirane su i gradske Komisije za pojedine oblasti.

Za predsednika  Komisije za propise  izabran je Dušan Aritonović (SNS), a  Ivana Tasić za zamenika.

Predsednik Komisije za spomenike, nazive ulica i očuvanje kulturno-istorijskih i tradicionalnih vrednosti je raniji gradonačelnik SPS-a Miroljub Stojčić, a zamenik Tomislav Stojanović, raniji direktor TOV-a.

Na konstitutivnoj sednici  Komisije za predstavke i predloge  Miloš Simić iz JS izabran je za predsednika, a  Marija Petković za zamenika.

Komisijom za saradnju sa jedinicama lokalne samouprave u zemlji i inostranstvu predsedavaće Jelena Stanković, a njen zamenik je Omer Tahiri.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: