KONAČNO: Banja ipak dobija petlju!

Lokalne vesti - Utorak 02.02.2016 - 17:32

Vranjska Banja dobiće petlju za isključenje sa autoputa Koridora 10, odlučilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Predsednica Sotirović uspela da se izbori za izlaz FOTO D. Ristić Predsednica Sotirović uspela da se izbori za izlaz FOTO D. Ristić

Ovu informaciju potvrdila je za OK Radio i Slavica Sotirović, predsednica gradske opštine Vranjska Banja, uz obrazloženje da je zvaničan dopis iz nadležnog ministarstva stigao u utorak.

- Još od 2011. godine postoji zajednička odluka svih odbornika u Skupštini Banje, da nam se vrati komunikacija sa Koridorom 10.

Uputili smo mnoge dopise prema nadležnom ministarstvu, i uspeli da izdejstvujemo da se obezbede finansijska sredstva da se izradi projektno tehnička dokumentacija.  

To je uvršteno u budžet  za 2016. godinu. U prvom kvartalu će biti izgrađena tehnička dokumentacija, a sa radovima bi moglo da se krene u drugoj polovini godine
- kaže Sotirovićeva.

Izlaz za Vranjsku Banju biće u Bresnici, gde je bilo i ranije isključenje sa Koridora 10.

Sotirovićeva ocenjuje da je to od izuzetnog značaja za Banju, i da je ovo još jedna šansa za razvoj ovog mesta.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: