Krateri na putu za Bunuševac!

Lokalne vesti - Sreda 11.02.2015 - 09:13

Put do Industrijske zone u Bunuševcu u Vranju je u haotičnom stanju, zbog rupa koje su sada prekrivene ledom. Pojedini „krateri“ duboki su i do pola metra, a u Direkciji za izgradnju kažu da Kosovska ulica koja vodi do Bunuševca ne može biti asfaltirana dok se vremenski uslovi ne poboljšaju.

put do Industrijske zone u Vranju put do Industrijske zone u Vranju

– Ne možemo ništa da radimo, dok se malo vreme ne prolepša. Znam u kakvom je stanju ta ulica, ali nema svrhe stavljati hladan asfalt, jer će i on brzo da propadne.

Jedino što možemo da uradimo je da popunimo rupe šljunkom i da to bude neko privremeno rešenje – kaže Dragan Stojković, direktor Direkcije.

Prema njegovim rečima, Kosovska ulica je u komunalnom programu za ovu godinu, tako da će sve rupe biti popunjene asfaltom u narednom periodu. Kako je objasnio, nije to jedina gradska saobraćajnica u takvom stanju.

– Tražimo samo malo strpljenja i problem će biti rešen. Nije to jedina ulica sa rupama.
 

Generalno je to problem u Vranju, ali i mi nismo svemoćni, jer i mi zavisimo od nekoga.

Moramo da radimo u skladu sa komunalnim programom i s toga imamo limit sredstava koje možemo da potrošimo na revitalizaciju gradskih ulica.

Nije Direkcija za sve kriva.

Radimo koliko je u našoj moći – kaže Stojković.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: