Krenulo GREJANJE, nema više SMRZAVANJA u Bolnici

Lokalne vesti - Utorak 11.10.2016 - 11:20

Posle nekoliko dana provedenih u hladnim sobama, pacijenti Bolnice u Vranju više se ne smrzavaju, jer je „Novi dom“ uradio grejne probe i pustio grejanje ovom potrošaču.

Bolnica u Vranju dobila grejanje posle više hladnih dana FOTO OK Radio Bolnica u Vranju dobila grejanje posle više hladnih dana FOTO OK Radio

Prema rečima Slobodana Ignjatovića, direktora “Novog doma”, Bolnica se greje od ponedeljka.

- Za sada imamo problem samo sa jednom kotlaricom, gde na jednom delu mreže  još uvek nema grejanja.

Niko se za sada nije žalio iz Zdravstvenog centra, tako da sve funkcioniše po planu, i prostorije su tople.

Iako grejna sezona nije počela, mi pratimo temperature i u određenim delovima dana, ujutru i uveče puštamo i pojačavamo grejanje
- kaže Ignjatović.

On dodaje i da je „Novi dom“ pustio grejanje svim korisnicima  na nivou grada,  kao i da se u jednom delu mreže u zgradama „Lepa Brena“ i  zgradi gimnazije „Bora Stanković“, očekuje otklanjanje kvara i normalizacija grejanja do kraja dana.

Prema rečima pojedinih pacijenata, proteklih dana bilo je veoma hladno na odeljenju Hirurgije, gde pacijentima nisu bila dovoljna samo ćebad da bi se ugrejali.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: