Krijumčario ljude u kamperu

Lokalne vesti - Četvrtak 11.06.2015 - 10:15

Vranje - Službenici Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja su na graničnom prelazu Preševo u sredu sprečili pokušaj ilegalnog prelaska granice sedmoro stranaca.

Deo uhvaćenih migranata Deo uhvaćenih migranata

Kako je saopšteno iz Uprave carina, uhvaćeno je sedmoro državljana Iraka i Sirije, među kojima su dve žene i jedno dete. Oni su bili sakriveni u kamperu hrvatskih registracija, na putu iz Turske u Hrvatsku.

- Ispostavilo se da se među ilegalnim putnicima nalazi čitava porodica iz Iraka sa detetom i dvojica državljana Sirije.

Ilegalci su bili nagurani u skučeni prostor fabričke šupljine, u zadnjem delu vozila, sa čije se gornje strane nalazi krevet.

Kako se ne bi videla unutrašnjost šupljine, ona je dodatno pregrađivana sa jedne i druge strane, što ukazuje na to, da je vozilo prepravljano za krijumčarenje – kažu iz Uprave carina.

U saopštenju se na kraju dodaje da je ovo još jedan u nizu osujećenih pokušaja ilegalnih emigranata, da se preko teritorije Srbije domognu neke zapadnoevropske zemlje.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: