Krivična prijava protiv tužioca za krađu

Lokalne vesti - Utorak 04.11.2014 - 08:47

Više javno tužilaštvo potvrdilo je da je protiv Jovice Jovića, tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju podneta krivična prijava zbog krađe u marketu “Jabuka“ u Vladičinom Hanu.

Sedište tužilatva u Vranju Sedište tužilatva u Vranju

Krivičnu prijavu policijskoj stanici u Vladičinom Hanu podneo je vlasnik marketa Marjan Milošević.  

Snežana Stamenković, vršilac funkcije Višeg javnog tužioca u Vranju rekla je za OK Radio da je kompletna dokumentacija uz krivičnu prijavu prosleđena Apelacionom javnom tužilaštvu, a da je apelacioni javni tužilac dokumentaciju dostavio Republičkom javnom tužilaštvu.

– Osim krivične prijave koja je podneta od strane vlasnika marketa,CD-a sa video zapisom u pomenutom marketu, tu su i službene beleške o obaveštenju primljenom od građana.

Obaveštenje su dali radnici marketa. S obzirom da se radi o nosiocu javnotužilačke funkcije ja sam sve to  dostavila na upoznavanje višim instancama po zakonu o javnom tužilaštvu – objasnila je vršilac funkcije višeg javnog tužioca u Vranju Snežana Stamenković.

Stamenkovićeva kaže da preko 20 godina radi u pravosuđu, da je na v.d. finkciji od januara i da tako kratko vreme nije imala bilo kakvih primedbi na Jovićev rad i na njegovo postupanje.

- Ovo je uopšte prvi takav slučaj na ovom području, tako nešto ne pamtim u svojoj karijeri.

Hanskom tužilatvu naložila sam da prikupi dokaze kako bi ja obavestila nadređena tužilaštva, jer je to moja obaveza  – kaže Stamenkovićeva.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: