Lekari se bore za Kantarov život!

Lokalne vesti - Četvrtak 17.07.2014 - 10:32

Zdravstveni centar u Vranju je saopštio da je zdravstveno stanje povređenog Dejana Nikolića Kantara u noćašnjoj eksploziji i dalje veoma teško i nalazi se u životnoj opasnosti.

Dejan Nikolic Kantar Dejan Nikolic Kantar

Kako je rečeno u PR službi Centra, Nikolić je pod stalnim lekarskim nadzorom.

Podsetimo da je Nikoliću amputirana cela leva noga, jer je eksplozivna naprava podmetnuta ispod njegovog automobila eksplodirala u trenutku kada je ulazio u automobil „Audi Q7“ i tom prilikom mu raznela potkolenicu leve noge.

Policija iz Vranja je izvršila uviđaj, a još uvek se čeka dolazak forenzičara iz Niša koji će sprovesti detaljnu istragu ovog događaja koji se desio u noći između srede i četvrtka ispred gradske Biblioteke.

Samo pola sata pre eksplozije na istom parkingu, pored Nikolićevog automobila bilo je parkirano vozilo i sekretara IO GrO SPS Branimira Stojančića.

– Imao sam veliku sreću što sam pola sata pre eksplozije otišao sa tog mesta.

Nisam video nikoga da se šunja oko parkinga, ali sam čuo snažnu detonaciju.

Pomislio sam da je možda grmljavina i na pameti mi nije bilo da je eksplodirao automobil – kaže Stojančić.

Osim prvih informacija da je eksploziv podmetnut u prednjem delu automobila, policija nije saopštila nikakve detalje događaja.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: