LEVICA SRBIJE predstavila svoj odbor u Vranju

Lokalne vesti - Subota 06.02.2016 - 20:50

Borisav Borko Stefanović, predsednik pokreta "Levica Srbije" posetio je u subotu Vranje i ovdašnji Inicijativni odbor svoje organizacije.

Levica Srbije na predstavljanju u Vranju FOTO promo Levica Srbije Levica Srbije na predstavljanju u Vranju FOTO promo Levica Srbije

Stefanović je prisustvovao predstavljanju prvih ljudi „Levice“ u Vranju i otvaranju stranačkih prostorija.

Među 17 članova Inicijativnog odbora izdvaju se Igor Zlatković, advokat, doskorašnji menadžer LDP-a u Vranju, advokat Goran Stefanović, doskorašnji predsednik Okružnog odbora DS-a, Nemanja Nuhijević, gradski većnik za ekologiju, Vladica Ranđelović, politikolog, novinarka Gordana Mišić, zamenik gradonačelnika, ekonomista Dragoljub Stevanović...

Tom prilikom Borko Stefanović je rekao da će se Levica zalagati za poštovanje jednakosti i solidarnosti i osnovnih prava radnika u Srbiji.

- Jedina smo stranka koja je parlamentu podnela Zakon o poreklu  imovine, ali ga vladajuća većina nije prihvatila, jer to njima zapravo ne odgovara.

Predlažemo da žene sa četvoro i više dece apsolutno imaju pravo na doživotnu penziju.

Predlažemo progresivno oporezivanje, da se najviše oporezuju oni koji i imaju najviše.

Jedini zastupamo interese običnog čoveka, za razliku od drugih lažnih levičara u Srbiji, poput SPS-a, SDPS-a ili pak Vulina i njemu sličnih.

Nećemo govoriti o koalicijama, već o našem programu. On je najjasniji od svih programa drugih stranaka i okrenut je običnom čoveku
- rekao je Stefanović u Vranju.

On je naglasio da je ponosan na ljude koji su u odboru „Levice Srbije“ u Vranju, te da se on sastoji od mladih, stručnih i perspektivnih ljudi, od kojih mnogi nisu nikad bili članovi političkih stranaka.

- Odbor u Vranju će imati potpunu autonomiju u odlučivanju, ali je sigurno da nećemo na bilo kom nivou sa Srpskom naprednom strankom, a bilo bi i neodgovorno da pravimo koaliciju sa DS-om.

Najmlađa smo stranka u Srbiji, ali i organizacija koja najbrže raste od svih stranaka, jer već imamo preko 70 formiranih odbora širom Srbije
-  rekao je Borislav Stefanović.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: