LG klimatizovao pedijatriju

Lokalne vesti - Četvrtak 25.09.2014 - 13:21

Kompanija LG Electronics donirala je Multi V III sistem Zdravstvenom centru u Vranju, koji služi za hlađenje i grejanje velikog broja prostorija.

odeljenje pedijatrije vranjske Bolnice odeljenje pedijatrije vranjske Bolnice

Uređaj je postavljen na odeljenje pedijatrije vranjske Bolnice. Na ovaj sistem priključeno je 20 unutrašnjih jedinica, vrednosti 3,5 miliona dinara.

– Briga o deci je najveća obaveza svih nas i zato nam je izuzetno zadovoljstvo što imamo priliku da na ovaj načinpomognemo odeljenje pedijatrije u okviru Zdravstvenog centra – kazao je Young Wong Lee, generalni direktor kompanije LG Electronics.


Multi V III sistem obezbediće mališanima prijatan i komforan boravak u bolnici tokom lečenja, a pored toga, usled izuzetne ekonomičnosti doprineće i značajnom smanjenju troškova Bolnice.

Na ovoj donaciji, u ime svih zaposlenih zahvalila se načelnica odeljenja pedijatrije Zorica Parezanović.

Treba napomenuti i da je ovaj model uređaja prvi proizvod LG industrije koji je dobio CarbonFree sertifikat, što je veoma bitno za ustanovu u kojoj je instaliran.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: