Lopovi bez pardona kradu u centru Vranja

Lokalne vesti - Ponedeljak 26.09.2016 - 13:02

U Ulici Oca Justina Popovića u samom centru Vranja, lopovi su mladiću J.S. ukrali lap top sa prozora stana na prvom spratu, bukvalno pred nosom, dok je on sa drugarima u sobi sedeo i slušao muziku sa njega.

Ukrali lap top sa prozora zgrade. Foto Thinkstock, ilustracija Ukrali lap top sa prozora zgrade. Foto Thinkstock, ilustracija

Incident se dogodio sredinom avgusta, negde oko ponoći, a J.S. kaže da nije želeo da javno priča o tome ranije, verujući da će policija uhvatiti  počinioca.

No međutim, kako policija ni  posle više od mesec dana nije pronašla lopova, J. S. je odlučio da javno progovori i upozori stanovnije naselja Češalj u Vranju na lopove koji  tuda, prema njegovoj oceni, često svraćaju.

- Pošto ne živim stalno u Vranju, nemam  u stanu uveden internet. Sa drugarima sam te večeri sedeo u sobi, a kako bismo uhvatili Wi - Fi signal postavio sam lap top na prozor.

Sedeli smo u sobi, i odjednom sam primetio kako se zateže kabl lap topa, koji je bio uključen u struju.

U prvi mah sam pomislio da je pao, i sugerisao drugu da pridrži kabl, kako se ne izvukao iz računara, nadajući se da ću stići da ga zadržim dok ne padne na zemlju
- seća se J.S.

No međutim, kada je J.S. stigao do prozora, bio je u čudu, jer je video i lopova kako nosi njegov lap top, i beži ka dvorištu ZC - a.

- Skočio sam sa prozora i počeo da ga jurim, ali je uspeo da pobegne, za mnom su krenuli i moji drugari. Odmah sam prijavio policiji.

Bio sam iznenađen drskošću lopova. Nikada pre nisam držao lap top na prozoru, bio je na tom mestu svega pola sata.

Lopov je doneo veliki kamen sa obližnje gomile, i popeo se kako bi dohvatio računar sa oko 3,5 metra visine.

Ubeđen sam da je pokušao i kabal i punjač da mi ukrade. Mogu samo da pretpostavim da  je ili slučajno naišao i video laku metu za krađu, ili redovno ordinira po naselju Češalj, i zna šta ko radi i krade
- zaključuje J.S.

Policija još uvek nije pronašla kradljivca, a J. S. je već izgubio nadu da će ikada doći do svog računara koji još uvek otplaćuje i koji je pod garancijom.

- Želim samo da apelujem na sve nadležne da pojačaju kontrolu, nadzor i patrole u Češlju jer komšije pričaju da s vremena na vreme tu prolaze sumnjivi ljudi, koj posle idu ka krugu ZC - a, a među njima je možda i baš onaj koji mi je ukrao laptop - smatra  J.S.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: