Mihajlović: Vranjanci glasaju za vlast

Lokalne vesti - Sreda 27.04.2016 - 14:10

Milan Mihajlović, koordinator Pokreta Dveri za Pčinjski okrug, ocenio je da su stranke u Vranju sa pozicije vlasti, kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou, koristile sva raspoloživa sredstva kako bi trgovale glasovima birača.

Nezadovoljni izborima. Mihajlović, drugi s desna. Foto: S. Tasić Nezadovoljni izborima. Mihajlović, drugi s desna. Foto: S. Tasić

Komentarišući rezultate i sam proces izbora, Mihajlović kaže da nije zadovoljan rezultatom koji je koalicija „Imaš izbor: Dveri - DSS- Snaga juga“ ostvarila na lokalnim izborima.

- Smatram da na osnovu programa koji smo ponudili i kvaliteta kandidata koji su se našli na odborničkoj listi, zaslužili da se nađemo u novom sazivu Skupštine Vranja.

Međutim, na izborne rezultate svih stranaka, pa i naše, uticale su neke druge stvari koje nemaju veze ni sa programskim principima, ni sa ljudima koji se nalaze na listama.

Ono što je javna tajna godinama, na ovim izborima je doživelo svoju eskalaciju, a to je trgovina glasovima, kako pre, tako i na sam dan izbora
-  kaže Mihajlović.

On dodaje da je slučaj trgovine glasovima, koji je zabeležen u Vranju, samo jedan, a da je na terenu bilo mnogo takvih situacija, i to ne samo jedne stranke, nego od svih stranaka koje su vršioci vlasti, bilo na lokalnom ili republičkom nivou.

U Skupštinu Vranja sada su ušle samo stranke koje su bile na vlasti.

Sve to s jedne strane navodi na zaključak, da Vranjanci vole da glasaju za one koji su na vlasti.

Sa druge strane, to pokazuje da su te stranke koristile svoju poziciju moći i finansijska sredstva da ostvare ono što nisu mogli na osnovu programa i na osnovu ljudi koje su imale na svojim listama
- navodi Mihajlović.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: