MILJKOVIĆ: Pomognite SIMPU!

Lokalne vesti - Sreda 03.06.2015 - 10:20

Ivan Miljković, jedan od najboljih odbojkaša svih vremena, najveći je pojedinačni akcionar "Simpa" iz Vranja.

Ivan Miljković najveći akcionar SIMPA FOTO Novosti Ivan Miljković najveći akcionar SIMPA FOTO Novosti

On je u martu 2012. godine za oko 30.000 evra kupio oko 1.6 odsto akcija „Simpa“, po ceni od 180 do 200 dinara po komadu.

Miljković je tada iskoristio nameru pribaltičkog fonda "Finansta" da se oslobodi akcija "Simpa", pa ih je kupio u času kada su one bille na istorijskom minimumu.

Kompanija iz Vranja je i dalje u teškoj finansijskoj situaciji, a maestralni igrač, koji planira da i dalje ulaže u Srbiju, očekuje da će država kao većinski vlasnik pronaći pravo rešenje.

- Nadam se da će država kao većinski vlasnik uspeti da nađe rešenje koje će zadovoljiti nemali broj manjinskih akcionara.

Time bi samo pokazala da štiti i interese, kao što je i normalno u celom svetu, i ostalih suvlasnika, ali bi i dala signal meni i ostalim potencijalnim investitorima u Srbiji da možemo nastaviti sa ulaganjem našeg kapitala u zemlju.

Moja investicija je na duži vremenski period i ostaje mi da čekam kao i ostali akcionari - ističe Miljković za "Novosti".

 

Novosti, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: