Mud Factory predstavljaju ZATVORSKI ROK (VIDEO)

Lokalne vesti - Utorak 19.01.2016 - 00:34

Bend Mud Factory iz Vranja će u subotu, 23. januara promovisati najnoviji video singl „Where They Sleep“, a promociju će pratiti izložba fotografija sa temom pomenutog benda, rok fotografa Nemanje Đorđevića.

Video sniman u zatvorskim ćelijama u Pančevu; Foto: Nemanja Đorđević Video sniman u zatvorskim ćelijama u Pančevu; Foto: Nemanja Đorđević

Promocija video spota uz koktel parti i druženje sa prijateljima i medijima održaće se u prostorijama Američkog kutka u Vranju.

Pesma „Where They Sleep“ skinuta je sa poslednjeg studijskog EP izdanja benda  pod nazivom "Project Extinction" i ovim spotom Mud Factory završavaju promociju ovog EP-ja i polako se posvećuju radu na novom materijalu.  

Video materijal za spot je nastao u Pančevu i to na dve lokacije, u Studiju "3x2" i u zatvorskim ćelijama koje se nalaze u sklopu Narodnog muzeja u Pančevu.

Spot je sniman tokom dva dana novembra 2015. godine, a za snimanje i fotografiju bio je zadužen Nemanja Đorđević, dok je montažu radio Stefan Gaćeša, gitarista pančevačkog benda By - Pass.

U okviru promotivne turneje, Mud Factory najavljuju koncerte u Novom Sadu i Nišu, a trebalo bi i da nastupe na seriji koncerata u okviru "Factory festa".

Prvi koncert je već najavljen i održaće se u Pančevu, a krajem februara bi trebalo da sviraju i na domaćem terenu, u Vranju.

Mud Factory je metal bend osnovan u Vranju krajem 2012. godine.

Za vrlo kratko vreme uspeli su da, odličnom svirkom i vrlo dobrim autorskim pesmama, skrenu na sebe pažnju publike naklonjene metal zvuku.

Krajem juna 2013. godine, momci su snimili svoje prvo EP izdanje pod nazivom "Born For Doom", u produkciji Studija 3x2.

Vranjanci su poslednjih godina energičnim nastupima i naročito pobedom na zaječarskoj Gitarijadi zasluženo stekli renome vodećeg novog imena vranjske rok scene.

Poslednji njihovi nastupi krajem 2015. godine na beogradskom „Bleed To Death“ festivalu i Scena fest u Novom Sadu bili su, po oceni medija, ubedljivo najenergičniji i najposećeniji.

Mud Factory trenutno deluju u sledećoj postavi:

Stefan Milanović – vokal, Milan Stefanović – gitara, Nemanja Stanković – bas gitara i Vanja Seneši – bubanj.

 

Nemanja Đorđević, rođenjem Vranjanac, jedan je od trenutno najaktivnijih srpskih rok fotografa.

Radi kao foto reporter web magazina "Sound Gardian" iz Hrvatske i srpskog "Balkanrocka", gde je i urednik fotografije.

Oficijelni je fotograf raznih festivala i koncerata, a za svoj rad dobijao je i nagrade, između ostalih nagradu EXIT-ovog tima za najbolju fotografiju festivala.

Svoje fotogrtafije izlagao je na više grupnih i samostalnih izložbi.

Nemanji će ovo biti treća izložba u rodnom gradu, a druga u Američkom kutku, gde je 2013. godine izlagao fotografije benda Nežni Dalibor.
 

 

 

Ovaj tekst objavljen je uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Vlade Republike Srbije u okviru projekta "Kulturni katapult". Sadržaj ovog teksta i stavovi izneti u njemu su isključiva odgovornost OK RADIJA i ni na koji način ne odražavaju stavove i mišljenja Ministarstva.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: