Musliu pobegao uz pomoć petorice policajaca

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.07.2014 - 19:33

Sin predsednika SO Bujanovac imao je pomagače u policijskim uniformama kada je pobegao iz zgrade MUP-a u tom gradu, i to, prema nezvaničnim saznanjima, čak petoricu policajaca.

Faatlim Musliu pobegao iz policijske stanice uz pomoć policije! Faatlim Musliu pobegao iz policijske stanice uz pomoć policije!

Svi osumnjičeni su napisali izjave, a izveštaj o skandaloznom bekstvu upućen je i u sedište ministarstva.
 
- Musliu nije bio lišen slobode, a u trenutku kada smo se pripremali da ga ispitamo smogao je snage i pobegao.

Naravno da ima propusta u radu policije. Neko od prisutnih nije radio svoj posao i omogućio mu je da pobegne.

To ćemo utvrditi u istrazi i neko mora da odgovara - objašnjava za “Blic” Dragan Veličković, načelnik Policijske stanice Bujanovac i podvlači da ovaj slučaj „ne treba dramatizovati i pridavati mu posebnu važnost”.
 
Načelnik dodaje da je Musliu napravio prekršaj kakve je i ranije pravio. Veličković kaže da je begunac na oku policije, da ga prate.
 
- Sve je pod kontrolom - smatra Veličković.
 
Musliua je u četvrtak oko 9.20 časova u policiju privela interventna patrola jer je u centru grada u njegovom automobilu „audi A4“ pronašla 270 pari patika bez ikakve dokumentacije.
 
Jonuz: Umakao jer su ga tukli

Fatljumov otac Jonuz Musliu, predsednik SO Bujanovac, kaže da mu sin živi od sitne trgovine jer je nezaposlen, a ima suprugu i dete.

- Sin je pobegao kada su policajci počeli da ga tuku. Imamo fotografije na kojima se vide tragovi udaraca po leđima.

Sada neka policija radi svoj posao, a mi ćemo svoj - upozorava Musliu.

Načelnik pred smenom

Sagovornik „Blica“ kaže da će se brzo pokazati da su pojedini policajci iz Bujanovca umešani u teške kriminalne radnje za koje je načelnik Dragan Veličković znao i morao je to da zaustavi.

- Veličković je načelnik u Bujanovcu već 15 godina. Ovo što se dešava u bujanovačkoj policiji dobar je razlog da ga zameni profesionalac - navodi izvor „Blica“.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: