Naprednjak Stamenković nije član SNS?!

Lokalne vesti - Četvrtak 16.10.2014 - 10:22

Direktor ZC Vranje Vladimir Stamenković koga je SNS predložio za tu funkciju nije član stranke, iako je decidirano tvrdio da je naprednjak.

Vladimir Stamenkovic Vladimir Stamenkovic

On je od imenovanja za direktora do sada govorio kako je član Srpske napredne stranke, ali ne u Vranju, već u Beogradu, što se na kraju ispostavilo kao velika neistina.

Naime, poverenici SNS u Vranju Goran Nikolić i Slaviša Bulatović zatražili su iz centrale stranke spisak članova iz Vranja i među njima nije bilo Stamenkovića.

– Radili smo reviziju članstva i tom prilikom smo zaključili da Vladimir Stamenković uopšte nije član SNS, iako je tvrdio da se učlanio u Beogradu, preko svojih prijatelja.

Verovali smo mu kada nam je pričao da je naprednjak i nismo ni mogli da pretpostavimo ovako nešto – kaže poverenik Nikolić.
Predsednik Saveta za zdravstvo SNS Miroljub Stanković kaže da ga ovakav rasplet situacije uopšte nije iznenadio.

– Nisam iznenađen time što je Stamenković govorio kako je član SNS, a na kraju se ispostavilo da nije.

Znate, u politici je sve moguće. Ja sam u njoj dugi niz godina i takvih primera je bilo mnogo.

Definitivno, kada je o politici reč i nemoguće stvari mogu da budu moguće i zato me ništa više ne iznenađuje – kaže Stanković.

Narodni poslanik SNS Dragan Nikolić Nika veruje da je Stamenković član SNS, ali kaže da nije video njegovu člansku kartu.

– Koliko ja znam, on je član Srpske napredne stranke od 2013. godine.

Da li je zaista tako ili nije, to najbolje zna Vladimir Stamenković – kratak je Nikolić.

Naprednjaci kažu da ga je ta stranka predložila za vršioca dužnosti direktora Zdravstvenog centra, ali sa druge strane i socijalisti tvrde da su zdušno podržali taj predlog.

Ako zapravo nije bio naprednjak, nameće se pitanje da li to znači da je možda socijalista? – Apsolutno ne.

Svojevremeno je potpredsednica GrO SNS Bojana Veličkov Ministarstvu zdravlja dostavila spisak imena za buduće rukovodstvo ZC i mi iz SPS-a smo taj spisak podržali.

Čak je gradonačelnik Vranja išao kod tadašnje ministarke Slavice Đukić Dejanović da i lično pruži podršku “našem koalicionom partneru” Stamenkovću.

On definitivno nije naš član niti je ikada bio, a to što ga se sada svi odriču, a nekada ga svojatali, to je drugi problem – kaže sekretar IO GrO SPS Branimir Stojančić.

Stamenković ni ovoga puta nije želeo da daje bilo kakve izjave.

Podsetimo da je on postavljen za vršioca dužnosti direktora ZC decembra prošle godine, nakon što je sa mesta direktora smenjen URS-ovac i dugogodišnji direktor Uroš Trajković.  

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: