Nedeljković napustio DS

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.03.2014 - 12:28

Direktor filijale Fonda za zdravstveno osiguranje u Vranju Dragoslav Nedeljković napustio je posle 18 godina Demokratsku stranku.

Nedeljković Nedeljković

Kako je rekao, posle tolikog političkog staža sada želi da se odmori i neće do daljeg pristupati ni jednoj političkoj opciji.

– Dugo sam bio u Demokratskoj stranci, ali posle svega što se sa demokratama izdešavalo, želeo sam da odem.

Naravno, ispao sam fer pa sam sačekao da se sprovedu parlamentarni izbori i da bez problema završimo kampanju.

Došlo je vreme da se politički povučem i da se kompletno posvetim poslu kojim se bavim. Za sada ne razmišljam o učlanjivanju u bilo koju drugu stranku – kaže Nedeljković i dodaje da mu je veoma zasmetalo deljenje demokrata na dve opcije, DS i NDS.

– Umorio sam se od svega i stekao sam utisak da nemam sa kim da radim u politici.

Bio sam u svim sastavima Gradskog odbora, imao sam funkciju i potpredsednika u stranci, tako da je dosta.

Mnogo mi je zasmetalo odvajanje demokrata na dve stranke, ali nisam želeo da remetim kampanju pa sam sačekao da prođu izbori – ističe Nedeljković.

On dodaje da izlazak iz stranke ne bi trebalo da utiče na njegovo radno mesto i funkciju u RFZO.

Predsednik Okružnog odbora DS Goran Stefanović kaže da je Nedeljković ostavku na članstvo u Gradskom odboru dao pisanim putem, sa obrazloženjem da je iščlanjivanje iz ličnih razloga.

– Poznavajući Dragoslava siguran sam da je stranku napustio kako bi se posvetio poslu koji radi, jer je on profesionalac.

Nisam se video sa njim, samo sam dobio iščlanjenje na papiru gde je napisao da je razlog lične prirode.

Da li je zaista tako, to on najbolje zna. Želim mu sve najbolje i da nastavi da obavlja funkciju u RFZO na način na koji je to činio i do sada – kaže Stefanović.

Inače, Dragoslav Nedeljković je za direktora vranjske filijale RFZO imenovan 2001. godine, a zatim je smenjen kada je na vlast došao tadašnji G17 plus.

Potom je 1. novembra 2007. godine ponovo imenovan za direktora i do danas bez prestanka obavlja tu funkciju.

Aleksandar Aca Stojković


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: