NESREĆA KOD HANA: Jedan vozač u teškom stanju

Lokalne vesti - Sreda 29.04.2015 - 09:10

Jedan od dvojice povređenih vozača u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak u selu Gramađe kod Vranja, zadržan je u vranjskoj bolnici zbog ozbiljnih povreda.

Dvoje povređeno u nesreći kod Hana Dvoje povređeno u nesreći kod Hana

Kako je saopšteno u vranjskoj bolnici, vozač P.I (38) iz Niša prošao je sa lakšim povredama i pušten je na kućno lečenje.

- Pacijent P.I. je sa nagnječenjem kolena, natkolenice desne noge i nadlaktice i sa oguljotinama na obe ruke nakon dijagnostike u Službi za radiologiju i ultrazvučnu dijagnostiku i ambulantnog zbrinjavanja u Službi za ortopediju i traumatologiju, pušten na kućno lečenje.

Pacijent M.S. (45) iz Bujanovca je na Hirurgiji sa teškom telesnom povredom i u toku je dijagnostika. Pod stalnim je nadzorom lekara i za sada je je u stabilnom stanju, van životne opasnosti – kažu u Odeljenju za odnose s javnošću vranjskog Zdravstvenog centra.

Podsetimo da se teška saobraćajna nezgoda kod sela Gramađe dogodila u utorak oko 16 časova.

Do udesa je došlo kada su se kamion i cisterna sa gorivom direktno sudarili.

Tom prilikom, u obližnje njive izlilo se i dizel gorivo, pa je uviđaj izvršila i inspekcija za zaštitu životne sredine.

Saobraćaj na magistralnom putu Vladičin han-Vranje u utorak popodne bio je u potpunom prekidu.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: