NIKOLIĆ: Imaćemo kandidata za presednika odbora SNS-a u Vranju

Lokalne vesti - Subota 27.06.2015 - 10:33

U trku za predsednika gradskog odbora SNS u Vranju na izborima koji će biti održani 25. jula ulazi još jedan kandidat,a njegovo ime biće saopšteno sledeće nedelje.

Nikolić se obraća okupljenima u MZ Odžinka FOTO FB Nikolić se obraća okupljenima u MZ Odžinka FOTO FB

Ovu informaciju obelodanio je na tribini „Budućnost u koju verujemo“ narodni poslanik SNS Dragan Nikolić.

- Biće to onaj koga podržavaju članovi Srpske napredne stranke, onaj ko se svojim radom i doslednošću dokazao, a ne neko ko je došao u stranku nakon pobede Aleksandra Vučića na parlamentarnim izborima i ubrzo zauzeo rukovodeća radna mesta.

Onome ko se bude kandidovao za prvog čoveka vranjskih naprenjaka jedinstvo će morati da bude na prvom mestu, a ne podele, on mora da bude timski igrač, prvi među jednakima i ne sme da se bori za svoje već za interese svih članova – rekao je Nikolić.

Sa tribine u Mesnoj zajednici Odžinka kojoj je prisustvovalo više od 300 članova Srpske napredne stranke upućena je snažna podrška premijeru Aleksandru Vučiću da nastavi reformskim putem, jer, kako kažu, samo na taj način Srbija može postati dobro mesto za život.

Naredna tribina poslanika Nikolića zakazana je za petak u Donjem Vranju.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: