Nova škola zavarivanja

Lokalne vesti - Petak 11.07.2014 - 13:16

Firma “Zavarivač” iz Vranja otpočela je sa obučavanjem dvanaestoro budućih varioca, jednog od najtraženijih zanimanja u Srbiji.

Vranje pomoglo školu zavarivanja Vranje pomoglo školu zavarivanja

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić je tim povodom obišao ovo vranjsko preduzeće, budući da je grad podržao treću Školu za obuku varioca u pogledu nabavke neophodne zaštitne opreme, naknade za vreme trajanja obuke u visini od 10.000 dinara, prevoza i smeštaja mladih polaznika iz Vranja, Leskovac, Bosilegrada, Vladičinog Hana i Paraćina. 

Govoreći o “Zavarivaču”, gradonačelnik Antić je rekao da se radi o jednom od najrenomiranijih preduzeća ove vrste u Evropi.

- Praktična Škola za obuku mladih ljudi predstavlja primer dobre saradnje lokalne samouprave i jedne kompanije, kroz partnerski odnos i uzajamno razumevanje - izjavio je Antić prilikom posete.

Direktor “Zavarivača” Dragan Igić je izrazio zahvalnost gradskom rukovodstvu na pruženoj podršci bez koje bi kompanija radila u izuzetno složenim okolnostima.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: