Novi popusti u "Kavim Jedinstvu"

Lokalne vesti - Petak 17.10.2014 - 10:56

Jedan od lidera u oblasti autobuskog saobraćaja u Srbiji „Kavim – Jedinstvo“ iz Vranja uveo je nove popuste na prevoz za određene kategorije građana.

Veliki popusti u poslovanju Veliki popusti u poslovanju "Kavim Jedinstva"

U međumesnom prevozu studenti, penzioneri i sva lica starija od 60 godina, uz odgovarajuća dokumenta mogu da ostvare popust od 30 odsto na cenu karte.

Studentima je potrebno da prilože indeks, penzionerima ponzioni ček, a osobama starijim od 60 godina, potrebna je samo lična karta.

Po rečima Milivoja Đorđevića, koordinatora autobuskih stanica „Kavim – Jedinstva“, u prigradskom saobraćaju takođe postoji popust  na prevoz.

- Sva lica koja su nezaposlena i na evidenciji su Nacionalne službe za zapošljavanje, uz odgovarajuću potvrdu o tome, mogu da ostvare popust od 30 odsto na lokalnim linijama.

Postoji i popust  na povratne karte, kao i za dnevnu kartu koja može da se koristi više puta u toku dana. Rok važenja povratne karte u lokalnom prevozu je 10 dana, a u međugradskom 60 dana – pojašnjava Đorđević.

On dodaje da je ove godine „Kavim – Jedinstvo“ uveo popust od 40 odsto za mesečne karte učenika.

Praksa iz ranijih godina da za učenike kojih je više u jednoj porodici, postoji različit popust,  zamenjena je odlukom da sva deca imaju popust  n akartu od 40 odsto, bez obzira koliko ih je u jednom domaćinstvu.

Slađana Tasić

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: