NOVI UPRAVNI I NADZORNI ODBOR ZC-a: Kolo vode Živković i Mladenovićeva

Lokalne vesti - Petak 31.03.2017 - 11:20

Ministarstvo zdravlja Vlade Srbije je posle više od godinu dana oodlaganja postavilo predsednike Upravnog i Nadzornog odbora ZC Vranje, i ova tela održala su prvi, konstitutivni sastanak.

Vranjski ZC uskoro dobija novog direktora FOTO OK Radio Vranjski ZC uskoro dobija novog direktora FOTO OK Radio

Za predsednika Upravnog odbora postavljen je Goran Živković, diplomirani ekonomista, a članovi iz redova građanstva su Nataša Ilić, advokat, Jelena Jović, diplomirani pravnik i Ivan Spasić, advokat.

Iz redova zaposleniih u ZC - u članovi su Nataša Stojiljković, specijalista ORL, ona je i zamenik predsednika UO, zatim Marija Trajković, specijalista patologije i doktor Slavča Stamenov, subspecijalista nefrolog.

Predsednica NO je Ivana Mladenović, diplomirani ekonomista, a članovi iz reda građanstva su Miloš Ilić, diplomirani pravnik i doktor Blagoja Timčić.

Članovi NO iz redova zaposlenih su Žarko Mitić, anesteziolog, koji je zamenik predsednika NO, kao i Svetlana Mihajlović, specijalista hirurg.

Sadašnji v. d. direktora ZC-a Dragan Veličković potvrdio je ove informacije, i naglasio da v. d. stanje uskoro ističe, pa bi trebalo da bude raspisan konkurs za popunjavanje tog mesta.

Nebojša Dimitrijević, koordinator Ministarstva zdravlja kaže da sada Upravni i Nadzorni odbor ZC - a rade u punom kapacitetu.

Svi članovi su dobili rešenja, ostaje da Ministarstvo zdravlja da saglasnost za raspisivanje konkursa za izbor direktora.

Postoji mogućnost i da se konkurs odloži na još tri meseca.

Upravni odbor raspisuje konkurs, kandidati daju svoje planove rada, UO donosi odluku, šalje ministru na potpis, i onda stiže rešenje za prelazak u stanje direktora, a ne vršioca dužnosti
- pojašnjava Dimitrijević.

Nezvanično, u opticaju za izbor dirtektora ZC - a je nekoliko imena, a čaršija računa da pored Dragana Veličkovića za mesto direktora najveće šanse za sada ima i Dušan Aleksić, aktuelni načelnik Ortopedije.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: