Noviteti BIVODE na Sajmu ETNO HRANA PIĆE

Lokalne vesti - Četvrtak 23.11.2017 - 13:17

Vranje – Kompanija “Bivoda” iz Bujanovca svoj proizvodni asortiman predstavlja na 44. Međunarodnom sajmu hrane, pića i opreme „Etno hrana piće“, koji se od 22. do 25. novembra održava u Beogradu.

Štand Štand "Bivode" u Hali 3 Beogradskog sajma FOTO: "Bivoda"

“Bivoda” će posertiocima sajma, osim svojih prepoznatljivih proizvoda, predstaviti i dva nova artikla, narandžu i multivitaminu sa voćnim sadržajem.

Radi se o sokovima sa voćnim sadržajem, narandžom i multivitaminom, koji su u fazi probne proizvodnje, ali su već dospeli do tržišta, kaže direktor “Bivode” Nenad Zafirović.

- Početak serijske proizvodnje očekujemo do kraja godine i verujemo da će naši novi proizvodi naći svoje mesto na tržištu – kaže Zafirović.

Međunarodni sajam „Etno hrana piće“ ima za cilj da afirmiše tradicionalne proizvode kao prvorazredne tržišne i izvozne artikle, a koji treba da postanu nezaobilazni element turističke ponude.

Reč je o proizvodima sa zaštićenim geografskim poreklom ili onima čija se zaštita preporučuje.

Štand “Bivode” nalazi se u Hali 3 Beogradskoj sajma.

    

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: