Novo rukovodstvo Mreže protiv TRGOVINE LJUDIMA

Lokalne vesti - Četvrtak 28.07.2016 - 09:31

Lokalna mreža za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima iz Vranja je dobila novo rukovodstvo na čijem se čelu nalazi Danijela Milosavljević, članica Gradskog veća za socijalnu politiku.

Nova većnica na čelu Mreže FOTO D. Ristić/OK Radio Nova većnica na čelu Mreže FOTO D. Ristić/OK Radio

Za potpredsednicu i piara Lokalne mreže izabrana je Beba Kanački iz Zdravstvenog centra Vranje.

Na sastanku na kojem je izabrano novo rukovodstvo je dogovorena i platforma na kojoj će se bazirati delovanje Lokalne mreže za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima kao i program aktivnosti kojima će biti obeležen 30. jul, Svetski dan borbe protiv trgovine ljudima.

Povodom obeležavanja ovog datuma, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković će u petak organizovati prijem za predstavnike Lokalne mreže.

- S obzirom na to da je u prethodnom periodu rad Lokalne mreže bio delom finansiran iz lokalnog budžeta, na prijemu kod gradonačelnika predstavnici  mreže će zatražiti podršku Grada u delu pružanja pomoći žrtvama trgovine ljudima za njihovo radno angažovanje, kao i za proces resocijalizacije i reintegracije u društvo – navode iz Lokalne mreže.

Obeležavanje Svetskog dana borbe protiv trgovine ljudima će, pored prijema kod gradonačelnika, obuhvatiti i nekoliko preventivnih aktivnosti.

- Planirano je anketiranje i deljenje propagandnog materijala na temu borbe protiv trgovine ljudima, koje će obaviti volonteri Crvenog krsta, kao i izvođenje pozorišne predstave u formi "Forum teatra" na Trgu Staniše Stošića – najavljuju iz Lokalne mreže.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: