NUHIJEVIĆ: Ponovo ćemo srediti Kazanđol!

Lokalne vesti - Utorak 09.06.2015 - 14:04

Nakon pisanja OK Radija o razbijenim klupama i stolovima na pešačkoj stazi do izletišta Kazanđol u Vranju, oglasio se gradski većnik za zaštitu životne sredine.

Večnik obećao popravljanje štete Večnik obećao popravljanje štete

Član Gradskog veća Nemanja Nuhijević najavio je da će gradsko rukovodstvo ponovo urediti Kazanđol.

- Građani Vranja svedoci su još jedne u nizu bahatosti neodgovornih pojedinaca koji su, iz samo njima poznatih razloga, polomili nekoliko ručno rađenih drvenih stolova i klupica, na pešačkoj stazi koja vodi prema Kazanđolu, nekada popularnom kupalištu mnogih generacija Vranjanaca.

Zaprepašćen sam činjenicom da pojedinci nisu u stanju da sačuvaju ono malo lepih stvari u prirodi, posebno što je ova staza sa mostićima i mestima za odmor otvorena pre samo godinu dana, 14. juna prošle godine, u saradnji sa Planinarskim klubom  „Železničar 2006“ iz Vranja.

Mi ćemo u narednih nekoliko dana, takođe sa članovima „Železničara“, popraviti sve ono što je slomljeno na Kazanđolu i urediti još više staza i postaviti još više stolova.

Samo ćemo tako pokazati da vandalizam nije jači od želje da ovaj deo prirode opet dobije izgled kakav zaslužuje - kaže Nuhijević.

On je dodao i da je u planu novi projekat uređenja još jedne staze za šetače, ovog puta na Borinom brdu, takođe sa drvenim mostićima i klupama za odmor.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: