OBNAVLJA se SIGNALIZACIJA u Vranju

Lokalne vesti - Utorak 17.10.2017 - 11:59

U centralnim gradskim ulicama u Vranju završena je obnova horizontalne signalizacije, dok bi do kraja novembra novoobeležene pešačke prelaze i linije na kolovozima trebalo da dobiju i ostale saobraćanice.

Nove Nove "zebre" i linije na kolovozima. Foto: S.Tasić/OK Radio

Dejan Stanojević, direktor Sektora za puteve u vranjskom „Vodovodu“, kaže da je za celokupnu obnovu horizontalne i vertikalne signalizacije u gradu budžetom planirano 5,5 miliona dinara.

- To je godišnje tekuće održavanje saobraćajne i vertikalne signalizacije, a grad Vranje je u budžetu planirao određena sredstva za te namene.

Zajedno sa policijom smo pregledali sve ulice u gradu kako bi uočili nedostatke, donet je zapisnik po kome je čitav posao poveren firmi „IG Sistem“, dok „Vodovod“ samo vrši nadzor nad ovim poslovima.

Posle dužeg niza godina ponovo su iscrtani pešački prelazi, uzdužne linije, parking mesta, ali su postavljani i saobraćajni znaci na mestima na kojima ih nije bilo, a neophodni su za funkcionisanje saobraćaja
- navodi Stanojević.

On dodaje da bi obeležavanje ulica trebalo da bude završeno u narednih mesec dana.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: