OK RADIO: Dok nas ima, MEDIJSKO SVETLO će GORETI!

Lokalne vesti - Petak 21.07.2017 - 13:51

Povodom rezultata konkursa Grada Vranja za oblast informisanja redakcija OK Radija konstatuje da je aktuelna naprednjačka vlast iskoristila još jednu priliku za pokušaj ponižavanja lokalnih nezavisnih medija, gazeći pri tome sve zakonske, moralne, ljudske i svake druge norme.

Ilusttracija OK Radio Ilusttracija OK Radio

Dodelom najvećeg dela novca svojim medijskim slikovnicama, koje nemaju ama baš nikakvo uporište u stvarnosti, naprednjačka vlast u Vranju, uz pomoć satelita, još jednom je dokazala da je spremna na sve zarad očuvanja partijskih privilegija koje već čitavu godinu obilato koristi.
 
Protivnom svakom javnom interesu, dahije iz gradske vlasti u Vranju pored zapošljavanja svojih supruga, ljubavnica i partijskih apartčika sada zavlače ruku u džep građana ne bi li uspela da u životu održi partijske medijske projekte, raspolažući novcem građana kao svojom partijskom imovinom.

Bolje od ove garnitutre vlasti nije bilo ni za očekivati, jer oni to jednostavno ne umeju.

Ne znaju da naprave komunalni program, da asfaltiiraju ulice, da nešto naprave. Znaju samo da ruše, zapošljavaju svoje privatne kadrove i među sobom dele naš novac, podižuću jarbole kao spomenike svojoj grandioznoj nesposobnosti.
 
Redakcija OK Radija ovom prilikom ne protestuje, jer nema kome da se žali, nego ukazuje da neprepoznavanje javnog interesa ovde nije slučajnost, nego namera.  

Od kako su došli na vlast oni pomažu samo svoje medije, ne naplaćuju im državni prostor, poklanjaju im opremu, daju im izjave, ponašaju se kao da su sami na svetu.

Sa takvima više nema razgovora o bilo čemu.

Zato redakcija OK Radija poziva svoje slušaoce i čitaoce, sve građane, da dignu glas protiv ovakvog ponašanja hunte na vlasti, koja koristi, jasno i nedvosmisleno, sve državne resurse ne bi li narodne pare prelila u svoje sopstvene džepove, kroz zapošljavanje svojih, kroz „podelu“ državne pomoći i kroz pokušaje da ovde ugasi svetlo da se ne bi videlo šta  kako im leva ruka ide u desni džep.
 
Ali, mi vidimo. Gledamo otvorenih očiju i to se neće promeniti.
 
Medijsko svetlo ovde će biti upaljeno dok nas ima. A biće nas, baš zainat onima koji se javno ponašaju kao da su sami na svetu, i kao da niko ne vidi kako među sobom dele naše pare.
 
Redakcija OK Radiija još jedanput opominje na ovakav rad, pre svega glasače SNS-a. Ako su ti ljudi zaista za ovo glasali, onda ovoj zemlji nema pomoći.

Povodom medijskog konkursa u Vranju redakcija OK Radija očekuje da se oglasi najpre Ministarstvo kulture, koje se brine o medijima, potom OEBS, Delegacija Evropske unije, medijska udruženja  i Medijska koalicija.

Da se oglase i kažu šta misle o pljački koja je napravljena na konkursu, o kršenju zakona i demonstraciji besmislene političe sile.

Pa potom neka i gradska vlast vidi šta će. Ako nije prezauzeta brojanjem osvojenih para.

Redakcija OK Radija
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: