Omladinci SDS dali krv (FOTO)

Lokalne vesti - Subota 13.06.2015 - 12:01

Omladinci SDS-a organizovali su u subotu akciju dobrovoljnog davanja krvi u Službi za transfuziju u Vranju.

omladinci ispred Sluzbe za transfuziju u Vranju omladinci ispred Sluzbe za transfuziju u Vranju

Od 9.30 do podneva prikupljeno je ukupno 19 jedinica.

– Omladina SDS-a u Vranju odazvala se pozivu Službe za transfuziju i akcija dobrovoljnog davalaštva krvi je protekla veoma uspešno. Mi ovim želimo da damo primer ostalim omladincima, ali i svim građanima Vranja.

Podsećam da naših 10 minuta i 300 mililitara krvi nama ništa ne znači, a nekima spašava život – kaže predsednik omladine SDS Stefan Đošić.

Prema njegovim rečima, akcija je organizovana u susret Svetskom danu davalaca krvi.

Kako je saopšteno iz Socijaldemokratske stranke, značaj akcije se naročito ogleda u tome što je za letnje mesece karakterističan deficit krvi, te će svaka donirana kap biti dragocena.

- Polazeći od statističke izvesnosti da svakoj četvrtoj osobi makar jednom u životu bude potrebna transfuzija krvi i uz oslanjanje na jedan od osnovnih principa socijaldemokratskog delovanja – solidarnosti, omladina Socijaldemokratske stranke u Vranju uvek će se odazvati akcijama Službe za transfuziju krvi – saopšteno je iz SDS-a.

autor: Aleksandar Aca Stojković

 

              
 
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: