OPASNE RUPE na Partizanskom putu

Lokalne vesti - Utorak 19.04.2016 - 10:56

Radovi na zameni azbestnih cevi koji se izvode u ulici Partzanski put u Vranju teku po planu, međutim nekoliko iskopa na trotoarima je neobezbeđeno, što predstavlja opasnost za prolaznike i meštane ove ulice.

Jedna od opasnih rupa; Foto: D. Ristić Jedna od opasnih rupa; Foto: D. Ristić

Vaš izveštač je, prolazeći dva dana uzastopno ovom ulicom, primetio najmanje dva duboka iskopa, koji su ostali neobezbeđeni.

Rupe su duboke blizu jednog metra i otvorene su pretnje prolaznicima, naročito u vreme slabije vidljivosti.

Dragan Đuričković, odgovorni izvođač firme „Beonant“, koja izvodi radove na zameni cevi, kaže da su svi radnici ove firme propisno ogradili i zaštitili sve iskope.

- Šef gradilišta prijavljuje več treći ili četvrti put da neko tokom noći krade šipke kojima su iskopi ograđeni.

Tako da koristimo priliku da apelujemo na građane da sami sebi ne ugrožavaju bezbednost
– poručuje Đuričković.

On kaže da bi radovi u ulici Partzanski put mogli da budu završeni i pre roka, za otprilike dvadesetak dana.

Za to vreme, oni neodgovorni, kojima su dve-tri šipke važnije od bezbednosti komšija i prolaznika, trebalo bi da razmisle kakva potencijalnu opasnost pričinjava njihova sitna korist.

Zamenik direktora Vodovoda Srđan Dekić kaže da je od planiranih 1.724 metra cevi u ovoj ulici, do sada zamenjeno nešto više od 1.000 metara.

- Kada se završe radovi, sledi puštanje vode i testiranje mreže, pa će se onda pristupiti i vraćanju ulica u prvobitno stanje – objašnjava Dekić.

Istovremeno sa radovima u ulici Partizanski put, najdužoj za zamenu azbestni cevi u ovoj fazi, radi se i u drugoj visinskoj zoni, u ulicama Hristijana Karpoša i Aleksandra Mladenovića.
 

    

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: